Skip to content

Galeri Saya

 Dr Aliff Basri

 

02-01-09-boikot.

 

jo, syuk, aliff, rahimi

 

anak orang swiss

14 Comments leave one →
  1. October 24, 2008 2:14 am

    baju hijau tu bl pakai ade iras2 abg danial…Bekas amir cni…:-)

    al-Mursyid balas:
    Ye?hehe…adik beradik kot…;)

    • October 15, 2010 2:19 am

      adk bradik…
      2thun dlu saling kagum mnagumi 1 sma lain…
      siapa sangka skrg tgal sbumbung…
      moga2 byk mnfaat yg dperoleh…
      dn moga2 ukhwah antum umpama susunan batu bata yg saling menguatkan antara 1 sma lain…

      • Aliff Bin Basri permalink*
        October 19, 2010 2:04 am

        memang tidak sangka, ukhti..alhamdulillah, dapat serumah dgn orang hebat..:)

  2. October 24, 2008 6:27 pm

    hmm…ada eh?hehe😛

  3. dan_alrashid permalink
    October 29, 2008 10:41 pm

    salam ziarah.. semoga dirahmati Allah selalu.. layari blog alsajidun.wordpress.com

    al-Mursyid balas:
    Syukran,akhi.. Ana ada melawat blog enta..teruskan menulis ye…Moga kita istiqamah dalam perjuangan Islam..🙂

  4. November 3, 2008 9:03 pm

    salam ‘alaik..
    wah bestnya ke europe😀 sapa ye nama abang yang dah kawin dengan seorang sahabat baru islam study kat ums kk tu? lupa dah..🙂

  5. Ibnu Basri al-Mursyid permalink*
    November 3, 2008 11:57 pm

    Salamun alaik…
    Oh, abang Johan.. Zaujah dia ukhti Balqis. Bekas pelajar KML juga. Kenalkan?🙂
    Perjalanan ke sana mengajar ana dan sahabat-sahabat erti menghargai Islam.
    Alhamdulillah…

  6. hakita permalink
    December 16, 2008 12:48 pm

    huhsalamalif..
    kalualifletakshoutbox..lagiibest….

  7. December 16, 2008 1:30 pm

    Salam Hakita..
    Sudah letak, ada dalam diskusi Ukhwah..
    Tapi kalau tinggalkan komen begini pada Aliff lebih ‘best’..
    Ia tidak hilang dan boleh tengok selalu..
    terima kasih atas ziarah Hakita(Atikah)..
    🙂

  8. February 3, 2009 6:25 pm

    Salam,
    Kat Eropah tu… Best2x!!
    Buat apa kat sana? Blaja ke?

  9. Aliff Bin Basri permalink*
    February 7, 2009 2:38 pm

    Ada lawatan sambil menimba pengalaman di negara orang…alhamdulillah…
    🙂

  10. April 11, 2009 11:55 pm

    slm…
    srnk bce artikel2 awk…
    mngmblikn smula wtk mslim yg hlg…
    mmg mndlm mksd dan msj 2…
    doakn kte tdk tergolong dlm glongn tersbt…
    amin…

  11. Aliff Bin Basri permalink*
    April 15, 2009 3:26 am

    Terima kasih atas ziarah syuhada…

    Moga ia bermanfaat..

    Amin…Moga kita sentiasa dalam kasih sayang ALlah..

  12. April 18, 2009 11:29 am

    Assalamualaikum, lama tak datang sini, apa khabar tuan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: